El distintiu ambiental de la DGT

gen. 9, 2020

La Direcció General de Trànsit ha establert una classificació del parc de vehicles amb l’objectiu de discriminar positivament els vehicles més respectuosos amb el medi ambient. Aquest sistema possibilitar un instrument eficaç en les polítiques municipals, tant de restricció de trànsit en episodis d’alta contaminació, com de promoció de noves tecnologies a través de beneficis fiscals o relatius a la mobilitat i el medi ambient.

S’estableixen cinc categories de vehicles, segons el seu potencial contaminant:

  • B.
  • C.
  • Eco.
  • Zero emissions.
  • Sense etiqueta.

[ap_button button_size=”ap-medium-bttn” button_url=”https://ajuntament.barcelona.cat/qualitataire/ca/afectacions-la-mobilitat/el-distintiu-ambiental-de-la-dgt” button_type=”ap-outline-bttn” button_color=”ap-default-bttn” button_align=”ap-align-none”]El distintiu ambiental de la DGT[/ap_button]